Certified Team Coach -koulutus

Sisältö

Coachingissa yhdistyy luovalla ja tehokkaalla tavalla sekä yksilön että organisaation kehittyminen ja tavoitteellisuus. Coaching tarjoaa paikan pysähtyä tietoisesti miettimään omia mahdollisuuksia, johtamiskäsityksiä ja oman päätöksenteon perusteita.

Certified Team Coach -koulutus kuuluu ratkaisukeskeiseen Certified Coach –solution focused (CCSF) -ohjelmaan. Koulutus perustuu kansainvälisen coaching-yhdistyksen (ICF) määrittelemiin coachin ydintaitoihin http://www.icffinland.fi/tietopankki/.

Koulutuksessa sovelletaan valmentavaa ja ratkaisukeskeistä johtamiskäsitystä, poikkitieteellisiä vaikuttamisen teorioita sekä tunnustettuja oppimisen, muutoksen ja motivaation teorioita.

Koulutusjaksojen ajat:

Paikka: Dexterin toimisto Tampereen keskustassa Hämeenkatu 27 A3 sekä virtuaalinen toteutus.

Oppimistavoitteet

Tämä koulutus pureutuu tiimien coachaamiseen motivoivalla ja mielekkäällä tavalla. Opit käytännössä, miten ryhmäcoachingin avulla voidaan luoda psykologista turvallisuutta, yhteisöllisyyttä ja innostavia tavoitteita työryhmille ja tiimeille.  

Koulutuksessa opit keinot erilaisten ryhmien osallistamiseen, aktivointiin ja sitouttamiseen, ongelmanratkaisukyvyn kehittämiseen sekä valmentavan ja osallistavan organisaatiokulttuurin luomiseen.

Kenelle koulutus on tarkoitettu

Koulutus sopii kaikille, jotka tekevät työtä ihmisten kanssa. Esimerkiksi johtajat, esimiehet, HR-ammattilaiset, kouluttajat, työnohjaajat, valmentajat, konsultit, myyjät, opetustyötä tekevät, sosiaali- ja terveysalalla toimivat sekä muutosprosessien ohjaajat hyötyvät koulutuksesta.

Koulutuksen rakenne

Koulutus perustuu kansainvälisen coaching-yhdistyksen (ICF) määrittelemiin coachin ydintaitoihin ja antaa pätevyyden toimia työelämän ammattimaisena ryhmien ja tiimien coachina.

Koulutukseen kuuluu:

Koulutuksen teemoja:

Kun olet suorittanut koulutuksen hyväksytysti, voit käyttää koulutuspisteesi ICF:n sertifiointisi nostamiseen tai päivittämiseen. Tästä kaikesta kerromme tarkemmin koulutuksessamme. Lisätietoja: http://www.icffinland.fi/patevoityminen/

Hakeminen

Toivomme hakijoilta soveltuvaa työelämäkokemusta ja koulutusta sekä hyvää vuorovaikutusosaamista. Eduksi hakuprosessissa katsotaan kokemus ryhmien ja yksilöiden ohjaamisesta ja/tai johtamiskokemus.

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset ovat 2950,00 € (plus alv 24%).

Kouluttajat

Kouluttajat Sirkku Ruutu (MCC) ja Teija Silvola (PCC) ovat psykologian, kasvatustieteen ja coachingin moniosaajia ja heillä on laaja kokemus johtajien, työyhteisöjen ja yksilöiden kehittämisestä ja coachaamisesta.

Sirkku on Suomen ensimmäinen MCC (Master Certified Coach) ja hänet valittiin vuoden coachiksi 2016.

Teijalla on yli 20 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä.