Hyvinvoinnin, stressinhallinnan ja menestyksen edistämisvalmennus yrittäjille Espanjan keväässä

Hyvinvointia itselle ja menestystä yritykselle keväisessä Espanjan Torreviejassa.

Matka järjestetään 4.-7.10.2022.

Sparraile toimintaasi reippaillen rantabulevardilla ja aallonmurtajalla, Kasvata yrityksesi kilpailukykyä ja edistä omaa palautumistasi innostustyöpajassa La Matan hiekkarannalla. Vaella vuoristoon ja valloita oma Mount Everestisi. Löydä omat menestyksen elementtisi Espanjan ihanassa keväässä.

Hyvässä seurassa, ihanissa maisemissa paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa:

Luvassa on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus. Aamujoogaa tai rentoutumista rannalla, salsaa lähiravintolassa, hyvät kuntosalit lähellä ja ympäristössä kymmeniä golfkenttiä. Osallistujille on valittu Torreviejan parhaat illallisravintolat kauniine näköaloineen. Viikon aikana voi valita myös erilaisia hemmotteluhoitoja Torreviejan monipuolisesta hyvinvointipalvelujen valikoimasta.

Retriitti järjestetään 4.-7.10.2022. Osallistujat varaavat itse majoituksensa ja lentonsa, mutta autamme siinä mielellämme. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia. Varaa paikkasi alustavasti jo nyt! Retriitin hinta on 790,- plus alv 24%.

Valmentajat

Kouluttajat Sirkku Ruutu (MCC) ja Teija Silvola (PCC) ovat psykologian, kasvatustieteen ja coachingin moniosaajia ja heillä on laaja kokemus johtajien, työyhteisöjen ja yksilöiden kehittämisestä ja coachaamisesta.

Ilmoittaudu mukaan!