Hyvinvoinnin, stressinhallinnan ja menestyksen edistämisvalmennus yrittäjille Espanjan Torreviejassa

Hyvinvointia itselle ja menestystä yritykselle Espanjan Torreviejassa.

Matka järjestetään 15.-18.4.2024 ja 14.-18.10.2024 (positive change coach).

Sparraile toimintaasi reippaillen rantabulevardilla ja aallonmurtajalla, Kasvata yrityksesi kilpailukykyä ja edistä omaa palautumistasi innostustyöpajassa La Matan hiekkarannalla. Vaella vuoristoon ja valloita oma Mount Everestisi. Löydä omat menestyksen elementtisi Espanjan lämpimässä syksyssä tai ihanassa keväässä.

Hyvässä seurassa, ihanissa maisemissa paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa:

Luvassa on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus. Rentoutumista rannalla, mainioita makuja lähiravintoloissa ja kaunista luontoa. Viikon aikana voi valita myös erilaisia hemmotteluhoitoja Torreviejan monipuolisesta hyvinvointipalvelujen valikoimasta.

Valmennus järjestetään 11.-14.10.2023 ja 15.-18.4.2024. Osallistujat varaavat itse majoituksensa ja lentonsa. Autamme siinä mielellämme. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia. Varaa paikkasi alustavasti jo nyt! Valmennuksen hinta on 950,- plus alv 24%.

Valmentajat

Kouluttajat Sirkku Ruutu (MCC) ja Teija Silvola (PCC) ovat psykologian, kasvatustieteen ja coachingin moniosaajia ja heillä on laaja kokemus johtajien, työyhteisöjen ja yksilöiden kehittämisestä ja coachaamisesta.

Ilmoittaudu mukaan!