Hyvinvoinnin, stressinhallinnan ja menestyksen edistämisvalmennus yrittäjille Espanjan Torreviejassa

Hyvinvointia itselle ja menestystä yritykselle Espanjan Torreviejassa.

Matka järjestetään tänä vuonna kahdesti: 8.-11.5.2023 ja 10.-13.10.2023.

Sparraile toimintaasi reippaillen rantabulevardilla ja aallonmurtajalla, Kasvata yrityksesi kilpailukykyä ja edistä omaa palautumistasi innostustyöpajassa La Matan hiekkarannalla. Vaella vuoristoon ja valloita oma Mount Everestisi. Löydä omat menestyksen elementtisi Espanjan ihanassa keväässä tai lämpimässä syksyssä.

Hyvässä seurassa, ihanissa maisemissa paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa:

Luvassa on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus. Aamujoogaa ja rentoutumista rannalla ja sitruunakylvyssä, mainioita makuja lähiravintoloissa ja kaunista luontoa. Viikon aikana voi valita myös erilaisia hemmotteluhoitoja Torreviejan monipuolisesta hyvinvointipalvelujen valikoimasta.

Valmennus järjestetään 8.-11.5.2023 sekä 10.-13.10.2023. Osallistujat varaavat itse majoituksensa ja lentonsa, mutta autamme siinä mielellämme. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia. Varaa paikkasi alustavasti jo nyt! Valmennuksen hinta on 790,- plus alv 24%.

Valmentajat

Kouluttajat Sirkku Ruutu (MCC) ja Teija Silvola (PCC) ovat psykologian, kasvatustieteen ja coachingin moniosaajia ja heillä on laaja kokemus johtajien, työyhteisöjen ja yksilöiden kehittämisestä ja coachaamisesta.

Ilmoittaudu mukaan!